Behandling af hårtab

For mange mænd og kvinder kan håret have stor betydning for selvværdet. Det kan opleves som pinligt eller irriterende, når håret pludselig ikke føles så tykt, tindingerne bliver høje eller issen er bar. Håret er ofte noget af det første, man lægger mærke til. Heldigvis kan problemet med hårtab ofte behandles, hvis en behandling af hårtab sættes ind i tide.

Behandling af hårtab

Produkter til behandling af hårtab

Vi tilbyder forskellige effektive produkter som eksempelvis shampoo, hårkur, hårfibre eller piller til behandling af hårtab. Førende mærker mod hårtab som Toppik, Hairloss System, Priorin, Crescina og Alpecin er alle at finde her på Hairboost.dk. Disse produkter til behandling af hårtab har for mange mænd og kvinder været effektive i kampen mod hårtab.

Viser alle 22 resultater

Behandling af hårtab hos mænd og kvinder

Både mænd og kvinder kan få hjælp til behandling af hårtab. Det er vigtigt at gå i gang med behandlingen så hurtigt som muligt, da det ellers kan være for sent at behandle hårtabet. Beslutningen om hvilket produkt du skal anvende, kan træffes ud fra stadiet på dit hårtab. Er du i tvivl om hvilket produkt, du skal vælge, kan du ud fra stadiet læse mere om produkterne til behandling af hårtab her:

Mænd

Kvinder

 

Behandling af hårtab på klinikker

Der findes klinikker i Danmark, der er specialiseret i hårtransplantationer. Hårklinikkerne har mange års erfaring indenfor behandling af hårtab og kan derfor vejlede og hjælpe dig med at finde frem til den bedste behandling af hårtab, som passer lige præcis til dig og dit hår.

Mange mænd har haft stor glæde af en hårtransplantation, da det kan give håret tilbage på en skånsom, nem og hurtig måde. En behandling tager i gennemsnit ofte kun op til 4 timer at gennemføre, hvilket er en stor fordel, når du skal have foretaget en transplantation. Behandling af hårtab hos kvinder på klinikker er lidt mere ualmindeligt, men det kan lade sig gøre.

Du kan få 3 tilbud på en hårtransplantation