3 gode råd til at undgå hårtab

3 gode råd til at undgå hårtab

Fælder du meget, eller er du blevet tyndhåret på det sidste? Her får du 3 gode råd til at undgå hårtab. Hvis du starter i tide, kan du faktisk redde dit hår – før det er for sent!

1. Spis dig til lækkert hår
Du har sikkert hørt det gamle råd: “Du bliver hvad du spiser” – men er maden nu også så vigtig i forhold til hårtab? Ja, flere studier viser faktisk, at kost har stor betydning for håret, da kosten indeholder mineraler og vitaminer, der er vigtige for dit hår. Mangler du forskellige vitaminer, herunder b-vitaminer, zink eller andet, kan du faktisk undgå hårtab ved at variere din kost.

2. Undgå stylingprodukter
Stylingprodukter og udstyr som føntørrer, glattejern osv. kan også være syndere til dit hårtab, da disse tilfører høj varme til dit hår. Føntørrer du fx dagligt dit hår, er det en stor belastning for hårrødderne, som kan falde af. Derudover kan du undgå hårtab, hvis du venter med at redde dit hår til, det er tørt, da vådt hår er mere sart. Vent derfor hellere på at håret tørrer af sig selv.

3. Prøv en hårkur
Det kan være en jungle at finde rundt i, hvilken hårkur der er den bedste. Der findes et hav af hårprodukter på markedet, der alle lover tykt og glansfuldt hår. Vores kunder på HairBoost.dk har fundet deres favorit: Cece of Sweden. En populær og effektiv hårkur, der både giver styrke, fylde og samtidig er nem at anvende. Cece of Sweden indeholder 16 koncentrerede aktive ingredienser, der bidrager til en sund hårvækst, så du kan undgå hårtab. Se hårkuren her.

Derfor mister du håret

Der kan være flere forskellige årsager til at dit hårtab. Hårtab kan være arveligt betinget, periodebestemt pga. stress eller sygdom, skyldes manglende pleje eller noget helt andet. Er du i tvivl om, hvorfor dit hår er blevet så tyndt, kan du altid kontakte din læge, som kan undersøge grunden til dit hårtab.

Sådan kan du undgå hårtab

Kan man redde hårtab? Ja det kan man faktisk, hvis man gør noget ved det med det samme. Det er ligesom at smøre olie på sin bil, så den ikke skal på værksted så ofte. Sådan er det også med håret, da du kan forebygge skader på hårstråene og samtidig gøre håret stærkt ved fx at anvende hårprodukter, der er gode mod hårtab.

Du kan se flere hårprodukter her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Previous Post

Stærkt hår? Prøv HairLust Gummies

Next Post

Graviditet og hårtab - hjælp!