Drømmer du om tykt hår?

Drømmer du om tykt hår?

Kraftigt og tykt hår, der ser sundt og lækkert ud – er det ikke det vi alle drømmer om? Vi har samlet de bedste råd til, hvordan du får tykt hår eller får dit hår til at se tykkere ud.

tykt hår

Vejen til tykt hår

Vi lægger ofte vægt på, at man skal spise sig til sundere hår og denne gang er ikke anderledes. Det vi putter i munden har en indvirkning på alt – helbred og generel sundhed, hvilket selvfølgelig også inkluderer dit hår. Desværre er der ikke en hurtig løsning til at få tykt hår med det samme. Det kræver tid, pleje og tålmodighed at få drømmehåret. Du kan kombinere din sunde, varierede kost med et kosttilskud, der er specielt udviklet til at styrke håret, så er du i hvert fald på rette spor til at få tykt hår.

Vasker du dit hår korrekt?

Det er vigtigt at spise sundt og varieret, men mange glemmer, at måden vi vasker håret på også er meget vigtig. Der er mange, der elsker at komme til frisøren og få en hovedbundsmassage, men frisøren gør det ikke kun udfra et velvære synspunkt. Massagen kan nemlig øge blodcirkulationen til hovedbunden, der kan være med til at bidrage til hårvækst.

Sådan vasker du dit hår step-by-step:

1. Start med at skylle håret ordentligt. Så det er klar til at modtage shampooen.
2. Brug en mængde shampoo, der svarer til en 2-krone og massér det nænsomt ind i hovedbunden.
3. Massér shampooen ud i spidserne, helst i lange strøg for ikke at skabe knuder.
4. Skyl håret igennem, og få så meget vand ud af håret før du påfører balsam.
5. Brug balsam fra midten af håret og ud i spidserne, for det her her dit hår har behov for ekstra næring.
6. Afslut med koldt vand og hvis dit hår har tendens til at blive kruset, så tør det i en t-shirt i stedet for et håndklæde.

OBS: Der kan være andre anvisninger på produkter, vi råder til at følge disse.

Vælg en shampoo, der styrker håret

Brug en shampoo, der renser håret igennem for gamle produktrester, som samtidig stimulerer produktionen af nye hår. Når du får vasket håret ordentlig igennem, så er der ikke noget, der tynger det ned og du undgår at håret klasker. Hvis du er tålmodig med en shampoo som Cece of Sweden, der hjælper til forøgelsen af nye hår kan man efter et par måneders brug se effekten. Nye små hår vokser frem og hjælper til at få et tykkere hår. Det er især en god idé at være ekstra omhyggelig med at massere shampoo ind i hovedbunden. En hovedbundsmassage kan være med til at øge blodcirkulationen, der bidrager til hårets produktion. Værd at prøve er også produkterne fra Maria Nila, der desuden ikke indeholder parabener eller sulfater. Når produkter er frie fra sulfat har hovedbunden lettere ved at opretholde sit naturlige fedtlag.

Snyd dit hår tykkere

Du kan også snyde dig til tykt hår ved hjælp af styling. Hvis du er kvinde, så kan det hjælpe at bruge volumenprodukter eller lave bløde krøller, der får det til at se ud som du har tykt hår.
Hvis du er mand eller har kort hår kan du benytte produkter som hårfibre. Hårfibre er små keratinfibre, der binder sig til det naturlige hår – keratin er hårets eget grundmateriale og derfor helt naturligt. Du vælger et produkt, der matcher din hårfarve og sprayer det i håret. De fine fibre drysser ikke og bliver siddende en hel dag, sådan får du hjælp til tykt hår. De hjælper til volumen og dækker tynde pletter i håret. Hårfibre kan selvfølgelig også benyttes af personer med langt hår.

Vil du vide mere om, hvordan du får sundt og tykt hår? Så læs også vores blog Træt af tyndt hår? eller Ødelagt hår? Hjælpen er på vej

Anbefalede produkter:

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:588]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Previous Post

Ødelagt hår? Hjælpen er på vej

Next Post

Hårets vækstfaser