Hårets vækstfaser

Hårets vækstfaser

Menneskekroppen er i konstant udvikling. I den naturlige cyklus deler cellerne sig hele tiden og bliver udskiftet. Det samme gælder hår – for hårets vækstfaser sørger for, at gamle hår bliver udskiftet med nye. I dette blogindlæg kan du læse om hårets vækstfaser og få gode råd til, hvordan du styrker dit hår hvis du er begyndt at fælde mere end normalt. Hårets vækstfaser er inddelt i tre perioder, der sker på én og samme tid.

Alt om hårets vækstfaser

1. Første fase er vækstfasen (anagen). Håret er i vækstfasen mellem to og otte år, og varigheden af denne er forskellig fra person til person og hårstrå til hårstrå.

2. Anden fase er overgangsfasen (catagen), hvor blodcirkulationen til håret ophører. Overgangsfasen er den korteste af de tre faser og varer kun omkring to uger.

3. Den sidste fase er dvalefasen (telogen), hvor håret, der ikke længere har blodcirkulation, til sidst afstødes af det nye hår. Dvalefasen er en periode på ca. to til tre måneder.

  • Første fase er vækstfasen (anagen). Håret er i vækstfasen mellem to og otte år, og varigheden af denne er forskellig fra person til person og hårstrå til hårstrå. Anden fase er overgangsfasen (catagen), hvor blodcirkulationen til håret ophører.
  • Overgangsfasen er den korteste af de tre faser og varer kun omkring to uger.
  • Den sidste fase er dvalefasen (telogen), hvor håret, der ikke længere har blodcirkulation, til sidst afstødes af det nye hår. Dvalefasen er en periode på ca. to til tre måneder.

Hos personer med normal hårvækst er 85% af hårene i vækstfasen, 1% i overgangsfasen og 14% er i dvalefasen. Det der sker hos personer, som af den ene eller anden grund oplever hårtab er, at der sker et skred i denne fordeling. Flere og flere hårsække får ikke nok blodtilførsel, hvilket gør, at de går i dvale.

Hjælp til at styrke hårets vækstfaser

Hjælp til at styrke hårets vækstfaser

Når man forstår hårets vækstfaser er det nemmere at forstå, hvordan en intensiv hårkursbehandling virker. En hårkur som Hair Loss System hjælper til at genskabe håret og bremse hårtab. Hair Loss System øger blodtilførelsen til hårsækkene og stimulerer på den måde en ny vækstfase. På den måde styrker kuren antallet af hår og mindsker det forhøjede antal af hårsække, der er gået i dvale. Hair Loss System behandlingen er delt op i tre steps, der alle sørger for, at håret får de rette ingredienser bliver tilført, så hårtabet forebygges.

De tre steps er to serummer henholdsvis et gult (step 1) og et hvidt (step 2) og en shampoo (step 3). Denne sammensætning gør, at håret først bliver styrket i den intensive serumbehandling med bl.a. ginseng. Efterfølgende styrker shampooen med ginkgo biloba og sojaprotein. En af de største fordele er, at produktet kun indeholder 100% naturlige ekstrakter. Produktet er testet og har gode forskningsresultater.

Hair Loss System er ideelt for dig, der er begyndt at fælde mere og gerne vil stoppe og mindske hårtabet. Du kan læse mere om brugen af HairLossSystem samt finde mere information om produktet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Previous Post

Drømmer du om tykt hår?

Next Post

Kosttilskud til håret – virker det?