Du kan også betale med MobilePay
Mine Cookies 1-2 dages levering med PostNord Gratis fragt ved køb over 499 kr. Godkendte og effektive midler Kundeservice: +45 31320070
Betalingsmuligheder

Hårets vækstfaser

Menneskekroppen er i konstant udvikling. I den naturlige cyklus deler cellerne sig hele tiden og bliver udskiftet. Det samme gælder hår – for hårets vækstfaser sørger for, at gamle hår bliver udskiftet med nye. I dette blogindlæg kan du læse om hårets vækstfaser og få gode råd til, hvordan du styrker dit hår hvis du er begyndt at fælde mere end normalt. Hårets vækstfaser er inddelt i tre perioder, der sker på én og samme tid.

Vækstfaser for hår

Alt om hårets vækstfaser

hårets vækstfaser

1. Første fase er vækstfasen (anagen). Håret er i vækstfasen mellem to og otte år, og varigheden af denne er forskellig fra person til person og hårstrå til hårstrå.

2. Anden fase er overgangsfasen (catagen), hvor blodcirkulationen til håret ophører. Overgangsfasen er den korteste af de tre faser og varer kun omkring to uger.

3. Den sidste fase er dvalefasen (telogen), hvor håret, der ikke længere har blodcirkulation, til sidst afstødes af det nye hår. Dvalefasen er en periode på ca. to til tre måneder.

 • Første fase er vækstfasen (anagen). Håret er i vækstfasen mellem to og otte år, og varigheden af denne er forskellig fra person til person og hårstrå til hårstrå. Anden fase er overgangsfasen (catagen), hvor blodcirkulationen til håret ophører.
 • Overgangsfasen er den korteste af de tre faser og varer kun omkring to uger.
 • Den sidste fase er dvalefasen (telogen), hvor håret, der ikke længere har blodcirkulation, til sidst afstødes af det nye hår. Dvalefasen er en periode på ca. to til tre måneder.

Hos personer med normal hårvækst er 85% af hårene i vækstfasen, 1% i overgangsfasen og 14% er i dvalefasen. Det der sker hos personer, som af den ene eller anden grund oplever hårtab er, at der sker et skred i denne fordeling. Flere og flere hårsække får ikke nok blodtilførsel, hvilket gør, at de går i dvale.

Hjælp til at styrke hårets vækstfaser

Hjælp til at styrke hårets vækstfaser

Når man forstår hårets vækstfaser er det nemmere at forstå, hvordan en intensiv hårkursbehandling virker. En hårkur som Hair Loss System hjælper til at genskabe håret og bremse hårtab. Hair Loss System øger blodtilførelsen til hårsækkene og stimulerer på den måde en ny vækstfase. På den måde styrker kuren antallet af hår og mindsker det forhøjede antal af hårsække, der er gået i dvale. Hair Loss System behandlingen er delt op i tre steps, der alle sørger for, at håret får de rette ingredienser bliver tilført, så hårtabet forebygges.

De tre steps er to serummer henholdsvis et gult (step 1) og et hvidt (step 2) og en shampoo (step 3). Denne sammensætning gør, at håret først bliver styrket i den intensive serumbehandling med bl.a. ginseng. Efterfølgende styrker shampooen med ginkgo biloba og sojaprotein. En af de største fordele er, at produktet kun indeholder 100% naturlige ekstrakter. Produktet er testet og har gode forskningsresultater.

Hair Loss System er ideelt for dig, der er begyndt at fælde mere og gerne vil stoppe og mindske hårtabet. Du kan læse mere om brugen af HairLossSystem samt finde mere information om produktet her.

Anbefalede produkter

Viser alle 9 resultater

 • Maria Nila Heal Hårkur
  Maria Nila

  Maria Nila Heal Hårkur

  Vurderet 5.00 ud af 5
  259,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Hair Loss System
  Hair Loss System

  Hair Loss System + Shampoo

  Vurderet 5.00 ud af 5
  999,00 DKK 599,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Cece of Sweden Hårkur
  Cece of Sweden

  Cece of Sweden Hårkur

  Vurderet 4.83 ud af 5
  599,00 DKK 499,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Cece of Sweden Lotion
  Cece of Sweden

  Cece of Sweden Lotion

  Vurderet 5.00 ud af 5
  239,00 DKK 169,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • CRESCINA HFSC 1300
  Crescina

  CRESCINA HFSC 100% Complete 1300 Woman

  Vurderet 5.00 ud af 5
  1.455,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • CRESCINA HFSC
  Crescina

  CRESCINA HFSC 100% Complete 500 woman

  Vurderet 5.00 ud af 5
  992,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • crescina 1300
  Crescina

  CRESCINA HFSC 100% Regrowth 1300 Man

  Vurderet 5.00 ud af 5
  1.477,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • crescina 500
  Crescina

  CRESCINA HFSC 100% Regrowth 500 Man

  Vurderet 5.00 ud af 5
  1.179,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • alpecin koffein liquid
  Alpecin

  Alpecin Koffein Liquid

  Vurderet 5.00 ud af 5
  94,95 DKK
  Læs mere
E-mærket Du kan trygt handle hos hos os 9.7 / 10 og alle ordrer afsendes indenfor 24 timer