Skjul dit hårtab med hårfiber

Skjul dit hårtab med hårfiber

Hårfiber er et populært produkt! Der er mange fordele ved de små hårfibre. De ændrer dit udseende på bare 30 sekunder, de dækker tyndt hår og skaldede pletter og så er de utrolige holdbare. Hvis man døjer med hårtab er hårfiber klart et af de bedste produkter til at skjule hårtabet. Hårfibre kan være med til at give et boost af selvtillid!

HårfiberHårfiber – de anerkendte hårfibre

Hårfibre er blevet vores klare bestseller, fordi vi nøje har udvalgt to mærker, der lever op til forventningerne. Når man benytter hårfiber, vil man gerne have et produkt, der dækker hårtabet, men stadig ser naturligt ud. På hairboost.dk har vi valgt det finske mærke TopFiber, fordi de er produceret af keratinfibre. Keratin er det samme protein som menneskehår består af og derfor får man et flot resultat med dette produkt.

Det amerikanske Toppik er ligeledes et produkt, der leverer, hvad det lover. Det samme er gældende når det kommer til, hvordan produktet bliver produceret og indholdet af keratinfibrene.

Hårfiber – pas på kopiprodukterne!

Begge ovennævnte mærker af hårfibrene kan dække hårtab på blot et halvt minut. Hårfibrene har hjulpet mange mennesker med deres hårtab. Desværre kan man hurtigt komme galt afsted, hvis man gerne vil spare penge og derfor vælger kopiprodukter. Der er mange asiatiske producenter, der kopierer produkter som Toppik og TopFiber. Problemet er, at kvaliteten ikke er nær så god som de originale produkter. Kopiprodukterne bliver produceret af fibre, der minder om bomuldsfibre.

Selvom der er penge at spare, så er resultatet på ingen måde sammenligneligt. Original produkterne falder naturligt ind i dit eget hår og er ikke synlige, fordi de binder sig til det naturlige hår. Kopiprodukterne derimod lægger sig mellem hårene og giver fylde, men det ser hverken godt eller naturligt ud.

Hårfiber – vælg med omhu

Hvis du gerne vil dække dit hårtab, så er hårfibre en genial løsning. Men vær opmærksom på, hvor dine hårfiber er produceret og hvad de består af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Previous Post

Overgangsalder og hårtab

Next Post

Træt af tyndt hår?