Grundet COVID-19 kan der forekomme længere leveringstid.
Mine Cookies Dag-til-dag levering Gratis fragt ved køb over 499 kr. Godkendte og effektive midler Kundeservice: +45 31320070
  Betalingsmuligheder

Hårtab – Hvorfor taber jeg håret?

Der kan være flere grunde til, at du oplever hårtab. Måske ved du allerede selv hvorfor. Er du i tvivl om hvorfor du taber håret, kan det være en god ide at læse mere på vores side om Hårtab, tage en snak med en læge eller overveje, om nedenstående grunde kunne være årsag til, at dit hår er blevet tyndere.

Hår tab

Årsager til hårtab

Følgende årsager kan være skyld i at du taber hår:

 • Stress
 • Sygdom
 • P-piller/medicin
 • Graviditet
 • Arveligt betinget hårtab

Hårtab hos mænd og kvinder

Mange tror, at aldersbetinget hårtab er ens for alle mænd og kvinder, men dette er ikke korrekt. Når du taber håret kan det opleves forskelligt. Nogle taber håret hurtigt, hvorimod andre kun oplever at tabe håret i bare pletter eller som måne.

Mænds hårtab (androgen alopeci) er ofte karakteriseret ved at hårsækkene skrumper pga. overfølsomhed over for det mandlige kønshormon. Det ses oftest først ved høje tindinger, vigende hårgrænse og herefter måne. I Denne forbindelsse er det forskelligt fra person til person, hvordan man taber hår.

Kvinder derimod taber hår på toppen af hovedet og får langsomt tyndere hår, hvis de skulle være udsat for hårtab. Kvinder oplever dog sjældent at miste alt deres hår ligesom mænd. Omkring 50 % af alle kvinder oplever tab af hår eller tyndere hår inden 50-års alderen.

Hårtab – Hvad kan jeg gøre?

Hvis du taber hår er flere løsninger, som du kan forsøge dig med. Først og fremmest findes der hårklinikker i Danmark og udlandet, der udfører hårtransplantationer på mænd og kvinder. Når du taber hår, giver det muligheden for at transplantere dit levedygtige hår til områder med tabt hår.

Er du ikke til dyre hårtransplantationer, kan du i stedet prøve forskellige effektive midler mod hårtab på markedet, så du ikke længere skal gå og tabe hår. Der findes både hårkure, shampoo, balsam, kosttilskud og hårfibre. Mange anvender flere af produkterne i kombination for at få den bedste effekt. Dermed er der større chance for ikke at du ikke taber håret.

På vores forside kan du læse mere om de forskellige løsninger ved at klikke her: Hårtab. Vi vil forsøge at hjælpe dig gennem dit hårtabsproblem på den bedste måde samt give dig råd om de bedste produkter, så du forhåbentlig ikke længere taber håret, men derimod hindre dig i at tabe hår. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

Anbefalede produkter:

Viser alle 6 resultater

 • cece treatment
  Cece of Sweden

  Cece Shampoo + Balsam + Hårkur

  Vurderet 4.50 ud af 5
  917,00 DKK 698,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • CECE samlet pakke mod hårtab
  Cece of Sweden

  Cece Shampoo + Balsam + Lotion

  Vurderet 4.67 ud af 5
  557,00 DKK 398,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Cece of Sweden Hårkur
  Cece of Sweden

  Cece of Sweden Hårkur

  Vurderet 4.83 ud af 5
  599,00 DKK 349,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Cece of Sweden Lotion
  Cece of Sweden

  Cece of Sweden Lotion

  Vurderet 5.00 ud af 5
  239,00 DKK 129,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Cece of Sweden Balsam
  Cece of Sweden

  Cece of Sweden Balsam

  Vurderet 5.00 ud af 5
  159,00 DKK 129,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Cece of Sweden Shampoo
  Cece of Sweden

  Cece of Sweden Shampoo

  Vurderet 5.00 ud af 5
  159,00 DKK 129,00 DKK
  Tilføj til kurv
E-mærket Du kan trygt handle hos hos os 9.7 / 10 og alle ordrer afsendes indenfor 24 timer