5 myter om Hårtab: Fup eller fakta?

5 myter om Hårtab: Fup eller fakta?

Skaldede mænd er mere seksuelt aktive? Hårtab kan skyldes stress? Man får tykkere hår ved at spise spinat? Der findes mange sjove, mærkelige og overraskende myter om hårtab, men hvad er fup og fakta?

5 myter om hårtab

Hairboost får ofte henvendelser omkring forskellige spørgsmål og myter om hårtab. Derfor har vi bedt vores hårekspert om at finde frem til, om disse myter nu virkelig også kan passe.

1. Myte: Skaldede mænd er mere seksuelt aktive?

Det er korrekt, at skaldede mænd ofte har et højere indhold af testosteron i kroppen, da dette er med til at forårsage arveligt skaldethed. Dermed ikke ensbetydende med at de er mere seksuelt aktive i sengen. Derfor må den første af disse myter mod hårtab naturligvis afkræftes.

2. Myte: Hårtab kan skyldes stress?

Det er velkendt, at stress kan påvirke kroppen, men hvad med håret? Jo, hårtab kan faktisk også forårsages af stress. Derfor er det vigtigt at få styr på din stress, så det ikke påvirker hårværksten. Denne myte om hårtab og stress er derfor sand.

3. Myte: Håret vokser hurtigere ud, når det bliver klippet ofte?

Selvom du ofte går til frisøren og får dit håret klippet, holder disse myter om hårtab og klipning desværre ikke stik. Det skyldes, at man ikke kan ændre den genetiske eller biologiske hårvækst ved at få håret klippet. Derfor skal du ikke hoppe på dette salgstrick næste gang, du besøger frisøren.

[cms-block id=”6214″]

4. Myte: Man får tykkere hår af spinat?

Det er korrekt, at de rigtige vitaminer og mineraler gennem maden kan hjælpe til at fremme hårvæksten. Derfor anbefales det, at man spiser en varieret kost. Spinat kan blandt andet være med til at give dig de nødvendige A-vitaminer, jern og zink, som kan holde hovedbunden sund og fremme hårets dannelse og vækst. Derfor er den 4. myte, ud af 5 myter om hårtab, faktisk sand.

LÆS OGSÅ: Spis dig til smukkere hår

5. Myte: Det rigtige valg af hårtabsprodukter kan redde mit hårtab?

Hårtabsprodukter har for mange været en stor hjælp mod hårtab. Her på Hairboost.dk har vi et stort udvalg af hårprodukter mod hårtab til mænd og kvinder. Vi tilbyder alt fra kosttilskud til hårplejeprodukter, som er værd at forsøge sig med, når du ønsker at gå ind i kampen om dit hårtab. Du kan se alle produkterne her: Produkter mod hårtab

Anbefalede produkter:

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:588]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Previous Post

Spis dig til smukkere hår

Next Post

3 råd mod hårtab efter fødsel