Overgangsalder og hårtab

Overgangsalder og hårtab

Overgangsalder: symptomerne er sat ind, du oplever hedeture, blødningsforstyrrelser og en tendens til at svede. Men hver tredje kvinde i overgangsalderen oplever også hårtab. Overgangsalder hårtabet hos kvinderne udviser sig på samme måde som hos mænd, hvor der sker en udtynding på toppen og på siderne af hovedet.

Det er altid en god idé at kontakte egen læge, for at finde grunden til hårtabet. Din læge vil se på din ernæring, hormonstatus, skjoldbruskkirtel og eventuelt tage en test for jernmangel. På den måde kan lægen finde ud af om overgangsalder er årsagen til hårtabet. Det kan også være, at du mangler vitamin A, vitamin D, jern eller protein eller lignende. Hvis dette er tilfældet, så kan kosttilskud være nyttige i kampen mod hårtab. Har man derimod har arveligt betinget hårtab vil kosttilskud ikke have en virkning.

Behandling af hårtab i overgangsalder

Det er vigtigt at få stillet en diagnose så hurtigt som muligt, så man kan gå i gang med at bekæmpe hårtabet. Jo tidligere man sætter en behandling ind, desto større er chance for at mindske hårtabet. Hvis ikke er der nemlig en risiko for, at hårsækkene, som er gået i dvale, går hen og dør. Hvis hårsækkene når at dø, så vil behandling ikke have en effekt – men er hårsækkene kun i dvale kan produkter som Crescina Complete være en god forbundsfælle.

Crescina Complete kan være med til at mindske yderligere hårtab. 85% af de personer, der har benyttet Crescinas var tilfredese med produktet, der både har en dokumenteret effekt, men også er fri for parfume og parabener. I overgangsalderen kan Crescina være med til at stabilisere hårtabet, fordi de aktive stoffer i produktet frigives langsom, hvilket betyder, at produktet har en lang virketid. Ydermere kan Crescina hjælpe med genvækst hos både mænd og kvinder.

Det bedste råd er at søge hjælp, så snart der er tegn på hårtab og få en diagnose stillet. Herefter kan man begynde på en eller flere behandlingsformer – jo før, desto bedre.

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:112]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Previous Post

Hårtab – Hvorfor taber jeg håret?

Next Post

Skjul dit hårtab med hårfiber