Få 3 tilbud på hårtransplantation

Få et tilbud på en hårtransplantation

Har du overvejet mulighederne for at få en hårtransplantation, men synes det er en uoverskuelig proces? Så vil vi gerne hjælpe dig med at komme din drøm et skridt nærmere.

Rigtig mange mænd begynder på et tidspunkt i deres liv at tabe håret. Det viser sig som høje tindinger, vigende hårgrænse og måne, men fortvivl ej, du kan genvinde din hårpragt. Hårtransplantationer er indenfor de seneste par år steget i Danmark, fordi det er en yderst effektiv metode til mænd, der døjer med hårtab.

Ved at give dig tre tilbud, kan du selv vælge, hvilket der passer dig bedst. Måske er det det billigste tilbud du er ude efter. Det kan være det er det tilbud, der er tættest på dig eller måske vil du gerne ud at rejse i forbindelse med din hårtransplantation. Vi vil prøve at finde de tilbud, der passer dig bedst. Alle tilbud er selvfølgelig 100% uforpligtende. Så tøv ikke med at udfylde forespørgselsformularen.

Hvordan foregår en hårtransplantation?

Hårtransplantation

Der findes forskellige metoder indenfor hårtransplantationer. Vores tilbud til dig afhænger mest af dine behov, men som udgangspunkt er det FUE (Follicular unit extraction) metoden, der bliver brugt i dag.

FUE metoden har været benyttet siden 2002 og er en højt avanceret måde at transplantere hår på. Det foregår sådan, at man tager hår fra områder, der er resistente – de resistente områder er oftest siderne af hovedet eller baghovedet (dette kaldes donorområdet). Disse hår flyttes hen til det område, som mangler hår (dette kaldes modtagerområdet). Dette gøres med et præcisionsinstrument og helt uden at ødelægge donorområdet, så resultatet bliver naturligt at se på.

En FUE hårtransplantation er ikke et særligt stort indgreb, da det hverken involverer skalpeller eller sting. Det er en meget skånsom metode, der virkelig virker! Vil du også have et uforpligtende tilbud på en hårtransplantation, så udfyld forespørgselsformularen ovenfor.