Mine Cookies Dag-til-dag levering Gratis fragt ved køb over 499 kr. Godkendte og effektive midler Kundeservice: +45 31320070
  Betalingsmuligheder

Hårtab kvinder

Hårtab kvinder er meget almindeligt, og der kan være mange forskellige årsager til dette. Uanset hvilken årsag der er skyld i hårtabet, er det til stor hjælp for mange kvinder, at benytte sig af produkter som kan hjælpe imod hårtabet. Produkterne er målrettet til kvinder der oplever hårtab eller tyndende hår samt tyndt hår. Ved at benytte sig af produkter mod hårtab stimuleres hovedbunden samtidig med at der tilføres næringsstoffer som medvirker et kraftigere hår og etablerer et bedre miljø for hårvækst. Der findes også mere kosmetiske produkter, som skjuler hårtabet ved at påføre produktet. Her på siden kan du finde ud af hvilke produkter der passer bedst til dig.

Hårtab kvinder

Viser alle 22 resultater

Årsager til hårtab kvinder

De mest almindelige årsager til, at kvinder på et tidspunkt i livet oplever hårtab, kan blandt andet skyldes fysisk eller psykisk stress, sygdom, p-piller, graviditet, medicin, vitaminmangel eller øget mandligt kønshormon i blodet. Arveligt betinget hårtab hos kvinder kan forekomme på samme måde som hos mænd. Denne form for hårtab hos kvinder kaldes androgenetisk hårtab, og opleves ved at hårsækkene reduceres og håret udtyndes. Hårtab for kvinder kan også forekomme i perioder, hvor det især kan være effektivt at supplere med kosttilskud for hårtab kvinder.

Få hjælp mod hårtab kvinder

Det kan opleves ubehageligt, når håret bliver tyndere og falder af, og det kan for mange kvinder påvirke identiteten og livskvaliteten i en negativ retning. Derfor kan det stærkt anbefales, at man søger råd, da der findes et varieret udvalg midler og produkter som kan hjælpe med at afværge problemet.

Vi tilbyder flere forskellige effektive behandlingsmetoder her på vores hjemmeside, som kan hjælpe dig som kvinde med at styrke dit hår bla. anbefaler vi en benytte en kombinationen af hårkur, shampoo og kosttilskud for det optimale resultat. Oftest kan det være en god ide, at starte en behandling hurtigst muligt, så problemet med hårtab kvinder afhjælpes i tide.

Summary
Review Date
Item
Hårtab kvinder
Rating
51star1star1star1star1star
E-mærket Du kan trygt handle hos hos os 9.7 / 10 og alle ordrer afsendes indenfor 24 timer