Mine Cookies Dag-til-dag levering Gratis fragt ved køb over 499 kr. Godkendte og effektive midler Kundeservice: +45 31320070
  Betalingsmuligheder

Hårfibre

Hårfibre er et yderst effektivt produkt når det kommer til at skjule hårtab. Produktet er nemt at påføre og på ca. 30 sekunder er de tyndhårede områder som er ramt af hårtab dækket af hårfibrene. Det er et produkt som binder sig til dine egne hår, da det er lavet af naturlige hårfibre, og efter påføring får du et natuligt resultat, som får dit hår til at synes mere fyldigt og kraftigt. Produktet er meget populært, da det kan afhjælpe et problem hurtigt og har en meget god effekt. Produktet kan benyttes af både mænd og kvinder som skulle opleve hårtab eller tyndende hår, og findes i et bredt udvalg af farvenuancer.

Hårfibre mod hårtab

Sådan virker hårfibre

Med hårfibre kan du få din hårpragt tilbage med det samme. Ved hjælp af statisk elektricitet binder de små fibre sig til dit hår, hvilket resulterer i et naturligt og fyldigt look. Disse fibre bestående af proteinfibre holder sig så godt fast til håret, at de både kan holde til blæst og regn. Herved sikrer du dig, at dit hårtab ikke ses. Hårfibrene kan anvendes dagligt og drysser ikke. Videoen ovenfor viser, hvordan hårfibrene fungerer, og hvor let det er at påføre.

Hårfiber giver et flot resultat

Hårfiber findes i flere forskellige farver, så du kan vælge den farve, der matcher bedst til netop din hårfarve. Dette giver dig mulighed for at skjule dit hårtab på den allerbedste måde. Er du i tvivl om, hvilken hårfarve du skal vælge, kan du bruge vores farveguide, der ses under hver produktfarve.

Det anbefales desuden, at du benytter en spray applicator til at påføre hårfibrene, da du herved opnår det bedste resultat. Den smarte og letanvendelige spray applicator koster 249,- og kan købes her: Spray Applicator. Applikatoren kan anvendes på begge hårfiberprodukter vi fører her på siden. Derudover kan du anvende en FiberHold Spray, som sikrer at dine fibre bedre fastholdes samt giver dig bedre styling muligheder.

Hvorfor vælge hårfibre

Hvis du er ked af dit tynde hår, skaldede pletter eller måne, så kan dette produkt bruges til midlertidigt at dække hårtabet. Hårfibre er helt ufarlige, da de er lavet af det samme stof som dit eget hår består af. Du skal være opmærksom på, hvor du køber dine produkter fra, fordi billige eller kopiprodukter nemt kan give kløe og et dårligt resultat. På Hairboost.dk er vi godkendt af lægemiddelstyrelsen og du kan derfor trygt købe dine produkter af os.

Hårfibre vil være en fordel for dig, der gerne vil have, at dit hår ser mere tæt og fyldigt ud. De kan bruges til både hverdag og fest, fordi det falder så naturligt ind i dit eget hår. Ingen vil lægge mærke til, at det ikke er dit naturlige hår, men alle vil kunne se, at håret synes kraftigere og sundere. Derfor er det værd at give produktet et forsøg, da det har ændret mange menneskers liv – både mænd og kvinder er glade for dette produkt.

Ikke nok med, at du uden problemer kan anvende produktet hver dag, så behøver du ikke bekymre dig om holdbarheden. Fibrene binder sig til dit naturlige hår og hverken blæst, regn eller sne vil ødelægge dit nye look. Det er først når du vasker håret med shampoo og masserer hovedbunden, at hårfibrene vil blive skyllet ud.

Den bedste måde at anvende produktet er med en applikator. På den måde bliver fibrene blæst ind i håret og de vil ikke sætte sig sammen i klumper. Når du sprayer hårfibrene i håret har du kontrol over mængden af produktet du kommer i håret og kan derfor sørge for et naturligt resultat. Uden applikatoren vil du skulle bruge unødvendig tid på styling og vil også forbruge mere af produktet. Hvis du gerne vil have så meget som muligt ud af dette produkt, er det klart en fordel at tilkøbe en applikator spray.

Forskellige farver hårfiber

På hairboost.dk fører vi forskellige typer hårfiber. Det ene produkt er det amerikanske mærke Toppik, der laver hårfiber og deres hårfiber findes i ni forskellige farver. Den anden type hårfiber vi fører er det finske mærke TopFiber, disse hårfiber findes i fem forskellige farver. Begge produkter har god holdbarhed, er nemme at anvende og vil skjule dit hårtab på et halvt minut. Når du skal vælge mellem de to mærker er det vigtigste, at du finder en farve du er tilfreds med og du selv mener ser naturlig ud.

Hårfiber til kvinder

Hårtab eller tyndt hår hos kvinder er meget almindeligt, dagligt mister en kvinde mellem 50-100 hårstrå. Problemet opstår dog, når håret ikke vokser ud igen, og man således vil opleve ufrivilligt hårtab. Heldigvis kan disse fibre hjælpe dig til at få tykkere hår. Hårfibre mod hårtab er nemt og effektivt samt skjuler dit hårtab på ingen tid.

Hårfiber til mænd

Måne, hårtab eller skaldende pletter hos mænd er naturligt, men disse fibre er en hurtig og nem måde til at dække dit hårtab. Hårfibrene går ind og maskerer hårtabet på blot 30 sekunder. Med hårfibre mod hårtab behøver du ikke bekymre dig, for det skjuler ikke kun tyndt hår, det holder også i alt slags vind og vejr. Hårfiber er perfekt til dig, der gerne vil maskere dit hårtab hurtigt og sikkert. Hårfiber findes i mange farver og er let at påføre, samtidig med at det ser naturligt ud.

Summary
Review Date
Item
Hårfibre
Rating
51star1star1star1star1star
E-mærket Du kan trygt handle hos hos os 9.7 / 10 og alle ordrer afsendes indenfor 24 timer