Mine Cookies Dag-til-dag levering Gratis fragt ved køb over 499 kr. Godkendte og effektive midler Kundeservice: +45 31320070
  Betalingsmuligheder

Tilbehør mod hårtab

Der findes en række forskellige tilbehør mod hårtab for både mænd og kvinder. Tilbehøret du kan benytte mod hårtab er især i samspil med de hårfibre vi fører på siden. Vi har samlet de tilbehør du kan få behov for her, så finder du nemt frem til det produkt, der passer bedst til dig og dit hår.

Viser alle 2 resultater

Tilbehør mod hårtab

Det bedste tilbehør mod hårtab

Hairboost.dk har samlet det bedste tilbehør mod hårtab her på siden. Vores bestseller er Spray Applicator, der hjælper dig med at påføre dine hårfibre i dit hår på en enkel og let måde – applikatoren kan benyttes til alle typer hårfibre vi fører her på siden. Applikatoren får fordelt produktet på den mest gavnlige måde og giver samtidig det mest naturlige resultat. Når du sprayer hårfibrene i håret med applikatoren, så undgår du samtidig at bruge for meget af produktet. Med den præcise applikator får du flot og diskret dækket dit hårtab. Hårfibrene og applikatoren tilsammen gør, at du kan dække dit hårtab på blot 30 sekunder!

Derudover er TopFiber Spray også et populært og effektivt tilbehør, som sikrer dig, at dine hårfibre fastholdes hele dagen. Fiberhold sprayen indeholder desuden B-vitamin, der blødgører og hjælper med at give det bedste fundament for en flot styling.

Begge produkter er med til, at du får påført hårfibrene på den helt rette og mest præcise måde. Tilbehøret til hårfibre kan blive dine bedste venner, hvis du hurtigt og nemt til maskere dit hårtab. Med kombinationen kan du skjule dit hårtab på ingen tid og ikke længere behøve bekymre dig om skaldede pletter eller tyndt hår.

Vi får løbende nyt tilbehør mod hårtab, da vi ønsker at give dig den bedste hjælp til at få styrket dit hår både indefra og udefra eller dække dit hårtab.

Spørgsmål om produkter og tilbehør mod hårtab

Er du i tvivl om hvilket produkt eller tilbehør, som du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere information. Derudover kan du også læse mere om de enkelte produkter under hver produktbeskrivelse, hvis du ønsker at vide mere.

E-mærket Du kan trygt handle hos hos os 9.7 / 10 og alle ordrer afsendes indenfor 24 timer