Dag-til-dag levering Gratis fragt ved køb over 498 kr. Kundeservice: +45 31320070

Den perfekte fars dags gave

Søger du også en perfekt fars dags gave? D. 5. juni er det fars dag, og nu har du mulighed for at forkæle din far med en sjov gave.

Men hvad giver du din far, der har alt? Udover sokker, vin og chokolade? Her har vi en anderledes og genial fars dags gave, som din far uden tvivl vil blive glad for. Gaven er både sjov, praktisk og smart.

Til faren der har alt – undtagen hår!

Har din far også fået høje tindinger, tyndt hår eller kunne bruge lidt ekstra fylde på toppen, så giv ham TopFiber i fars dags gave d. 5. juni.

TopFiber er hårfiber lavet af naturligt keratinfiber, der skjuler skaldede pletter og tyndt hår på bare 30 sekunder. Disse fibre binder sig til håret og dækker området naturligt. Det er ikke til at se, at du har hårfiber i håret, da det ser helt naturligt ud. TopFiber findes i 5 farver, og er et effektivt, brugbart og holdbart produkt, der gør enhver far glad.

En fars dags gave der hitter

TopFiber er den perfekte fars dags gave, da den både kan give din far: “Charme, selvtillid og lækkert hår”. TopFiber er igen i år kåret som årets mest solgte produkt på HairBoost.dk, da hårfiber er så nemt at anvende og skjuler hårtab på en hurtig og enkel måde. Hårfibrene er desuden 100% økologisk.

Forkæl derfor din far med et anderledes, sjovt og effektivt hårprodukt – og giv ham den bedste fars dags gave!

Bestil din fars dags gave her:

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:151]