Hårtab hos unge mænd er et stort problem

Hårtab hos unge mænd er et stort problem

Flere og flere unge mænd mellem 18-25 år oplever i dag hårtab. Dette ses tydeligt på Hairboost.dk’s hjemmeside, hvor unge helt ned til 18 år bestiller produkter mod hårtab hos mænd.

Hårtab hos mænd

”Mit hår begyndte at falde af, og min måne begyndte at komme frem stille og roligt. Det var ikke særlig fedt”, udtaler 20-årige Jakob, der i dag har forsøgt diverse hårprodukter mod hårtab med succes. Han giver herunder de 3 bedste råd til hårtab hos unge mænd.

”Mit hår begyndte at falde af, og min måne begyndte at komme frem stille og roligt. Det var ikke særlig fedt!”, udtaler 20-årige Jakob

Hårtab hos unge mænd

Hårtab hos mænd er i dag meget almindeligt. Omkring hver tredje mand vil opleve at tabe håret, før de fylder 30 år, 40 % når de har rundet de 40 år, og halvdelen af de 50-årige mænd vil se en vigende hårgrænse, måne eller skaldet isse i spejlet.

Mange mænd, ligesom Jakob, føler sig kede af hårtabet, da håret tidligere har været en stor del af identiteten. Det kan føles irriterende, når håret ikke kan sættes på samme måde som før. Heldigvis kan flere produkter hjælpe mod hårtab, hvilket også var tilfældet for 20-årige Jakob, da han langsomt begyndte at miste sit hår.

[cms-block id=”6214″]

Jakob anbefaler disse produkter mod hårtab til mænd

Jakob har igennem tiden forsøgt sig med forskellige produkter mod hårtab. Han har både prøvet shampoo, balsam, hårkure og kosttilskud mod hårtab. Hans bedste erfaring er at prøve sig frem, da det er meget individuelt, hvad der virker afhængig af, hvor langt man er i hårtabsprocessen. Nedenfor giver han dog alligevel de bedste råd til, hvad der har virket for ham.

Shampoo mod hårtab til mænd

Da Jakob første gang skulle købe et produkt mod hårtab, gik han online og søgte på ”hårtab mænd”. Her fandt han en shampoo mod hårtab, der hed CECE of Sweden Shampoo.

”Jeg var faktisk meget skeptisk over for produktet i starten, men efter at have prøvet det i et par måneder kunne han føle en mærkbar forskel på hårvæksten”, sagde Jakob. Derfor anbefaler han dette produkt til andre mænd, der lider af hårtab.

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:127]

Hårkur mod hårtab til mænd

Samtidig med shampooen købte han også en hårkur mod hårtab til mænd. Han havde hørt godt om et nyt produkt på det danske marked, der hed Hair Loss System. Hair Loss System er en hårkur, der benytter den nyeste forskningsviden indenfor hårtab og har til formål at forebygge og stoppe hårkur.

Han blev tiltrukket af de gode forskningsresultater samt at produktet indeholdt effektive urter, ginkgo biloba, soya og grøn te. Efter at have prøvet kuren kunne han mærke, at hans hår blev lidt kraftigere og fik mere glans.

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:128]

Hårfibre mod hårtab til mænd

”Jeg forsøgte at skjule mit hårtab med TopFiber. Det var helt vildt fedt at se forskellen med det samme”, siger Jakob.

Han fortæller om hårfiber produktet, der ved hjælp af små strøg kunne dække hans bare pletter i hovedbunden på blot 30 sekunder. Hårfibre er bittesmå mikrofibre, der ved hjælp af statisk elektricitet binder sig til håret. Herved er det muligt at dække sit hårtab.

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:151]

5 ting du ikke vidste om hårtab hos mænd

  1. Du kan skjule dit hårtab på 30 sekunder med TopFiber, som er mikrofibre mod hårtab.
  2. Ved at bruge en shampoo kan du aktivere blodcirkulationen i din hovedbund og genskabe hårvæksten.
  3. Hair Loss System er et godt bud på en hårkur, der kan anvendes til hårtab hos mænd.
  4. Hårtab kan ramme alle aldre, men risikoen for hårtab hos mænd er 30 % når du er 30 år, 40 % når du er 40 år osv.
  5. Du kan faktisk selv bremse dit hårtab ved at anvende hårtabsprodukter mod hårtab, som forhandles på Danmarks største side om hårtab, Hairboost.dk.

Hårtab unge mænd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Previous Post

3 råd mod hårtab efter fødsel

Next Post

Bryllup: Sådan får du smukt og fyldigt bryllupshår