Dag-til-dag levering Gratis fragt ved køb over 498 kr. Kundeservice: +45 31320070

Overvejer du at få en hårtransplantation?

I denne artikel får du svar på, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger at få foretaget en hårtransplantation samt hvilke muligheder der er at vælge i mellem.

Hårtransplantation

I disse år stiger antallet af hårtransplantationer eksplosivt og er for alvor blevet populær i Danmark. Når man skal have udført en hårtransplantation er der forskellige ting som man skal tage med i sine overvejelser. Især hvor den skal udføres og hvem der skal udføre transplantationen. Når det kommer til hårtransplantationer er vi langt bagud i Skandinavien i forhold til det antal personer, som får udført en hårtransplantation. Hvis vi sammenligner med de sydeuropæiske lande eller Tyrkiet. En af de store årsager er, at vi normalt i Skandinavien og især Danmark klipper vores hår helt kort, når vi begynder at få måne eller høje tindinger. Hvorimod at mandens stolthed sidder i håret i de arabiske lande og sydeuropæiske lande. Det er derfor, at de i mange år har benyttet hårtransplantation til at få håret igen.

Hårtransplantationens historie

Den første hårtransplantation blev udført helt tilbage i starten af 1900-tallet. Siden er der dog sket meget og der er sket store fremskridt. Især siden 1980 er der sket utrolig meget inden for hårtransplantation og lægerne er i dag så dygtige, at man kan få sin gamle hårpragt tilbage uden at dette kan ses. I dag er hårtransplantationer blevet en af de hurtigst voksende kirurgiske indgreb på verdensplan.

I hvilken alder er det bedst at få foretaget en hårtransplantation

Det er meget individuelt og afhænger af, hvor meget hår du allerede har tabt i forvejen. Vi anbefaler dog, at man er på et stadie, hvor man ikke taber flere hår. På den måde er man mere sikker på, at man ikke skal have udført endnu en hårtransplantation. Der er dog også mange, der løbende får transplanteret hår, hvis man får udført den første i en tidlig alder.

Hvordan foregår det?

En hårtransplantation er en utrolig simpel operation og tager kun en enkelt dag, der starter med en forkonsultation. Her sker der en vurdering af hvor mange grafts, der skal flyttes, samt hvor den nye hårlinje skal gå. Derefter vil man blive lokalbedøvet i hovedbunden, så man ikke mærker noget under forløbet. Den første halvdel af dagen går med at trække de grafts ud fra nakken eller siderne, som efterfølgende skal transplanteres derhen, hvor der er hårtab.

Når man har udtrukket det antal grafts, som er blevet aftalt går man til anden del. I anden del vil de grafts, som er blevet trukket ud fra nakken og siderne blive sat ned i hovedbunden, der hvor der tidligere har været hår. Når alt er dækket er operationen næsten slut og til sidst vil hovedbunden blive renset, så man undgår infektion.

Behandlingsformer

Der findes i alt tre forskellige teknikker, der anvendes når en hårtransplantation bliver udført. Vi anbefaler, at man vælger FUE-metoden, da det er den mest skånsomme måde at få udført en hårtransplantation og man derved hindrer ardannelse

Hårtransplantation i udlandet? Hvilke lande er de bedste når det kommer til kvalitet og pris?

Når man skal have foretaget en hårtransplantation er det vigtigste, i første omgang, kvaliteten og her skal man ikke gå på kompromis. Dernæst er det prisen, der spiller ind. I Danmark har vi nogle af verdens højeste priser, når det handler om at få udført en hårtransplantation. Derfor er der mange, der overvejer at få hårtransplantationen udført i udlandet, især i lande, der har flere års erfaring, og hvor prisen samtidig er under halv pris sammenlignet med Danmark.

Pris

Der er utrolig meget forskel på priser på hårtransplantationer og ligger fra 15.000 kr. op til 100.000 kr. I Danmark har vi nogle af Danmarks højeste priser og derfor er der mange der rejser udenlands for at få udført en hårtransplantation, da der er rigtig mange penge at spare. Tyrkiet er i særdeleshed en populær destination, da de både har en høj kvalitet og meget konkurrencedygtige priser.

Læs mere om at få foretaget en hårtransplantation i Tyrkiet

Taber man det transplanterede hår igen?

Nej. De nye hår som tages fra siderne og nakken og derefter bliver transplanteret påvirkes ikke af DHT-hormonerne, som er årsag til at mænd taber håret på månen og i tindinger. Derfor vil det hår som transplanteres blive sidende resten af livet ligesom håret i nakken og siderne.

Vejledning og råd

Hvis du ønsker yderligere vejledning eller gode råd, inden du skal have foretaget din hårtransplantation, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 31 32 00 70.