Dag-til-dag levering Gratis fragt ved køb over 498 kr. Tilfredshedsgaranti Kundeservice: +45 31320070

Skjul hårtab på 30 sekunder

HairBoost håfibre skjuler dit hårtab på en let og effektiv måde.
– Det er let at bruge og giver et naturligt resultat.

HairBoost

Hvad er HairBoost hårfibre?

Hårfibre er et yderst effektivt produkt når det kommer til at skjule hårtab. Produktet er nemt at påføre og på ca. 30 sekunder er de tyndhårede områder som er ramt af hårtab dækket af hårfibrene.

Det er et produkt som binder sig til dine egne hår, da det er lavet af naturlige hårfibre, og efter påføring får du et natuligt resultat, som får dit hår til at synes mere fyldigt og kraftigt.

Med lidt skepsis prøvede jeg HairBoost i lørdags for første gang. Hvor blev jeg glad for resultatet. Havde en skøn aften og ikke en eneste gang tænkte jeg på om folk kikkede på min meget tynde hovedbund.

Fås til alle hårfarver

Prøv HairBoost startpakken. Den har alt, du skal bruge til at skjule dit hårtab og øge selvtilliden

  • Hårfibre
    fungerer ved, at du påfører de naturlige keratinfibre i tørt hår, der hvor du vil gøre håret mere tæt og fyldigt. Hårfibrene er lavet af samme materiale som dit hår, og ser derfor helt naturligt ud i frisuren.
  • Spray Applikator
    er en pumpe, der gør det let at fordele hårfibrene rundt i dit hår. Vi anbefaler, at du bruger applikatoren for at få det bedste resultat.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Hairboost hårfiber?

Hairboost hårfiber er små fibre, som er fremstillet af proteinet keratin. Det samme protein som dit hår er lavet af. Hårfibrene fungerer som ”make-up” til dit hår og gør det mere fyldigt og tæt.

Ser det kunstigt ud at bruge hårfiber?

Nej, fibrene er lavet af det samme materiale som dit eget hår. Så det ser helt naturligt ud i din frisure. Men du skal selvfølgelig vælge den rigtige farve hårfiber til dit hår. 

Jeg bruger Regaine eller en anden hårkur. Kan jeg samtidig bruge Hairboost hårfiber?

Ja, det kan du sagtens. Hårfiber er ikke en medicinsk kur mod hårtab, men ”hair cover” til frisuren. Hårfibrene trænger ikke ind i huden og påvirker ikke din eventuelle kur mod hårtab. 

Kan jeg sove med hårfiber i håret?

Ja, men de vil måske flytte sig lidt rundt i håret. Du kan let supplere hårfibrene, når du står op, så frisuren er helt skarp. 

Jeg har fået en hårtransplantation. Kan jeg bruge hårfiber i det transplanterede hår?

Ja, det kan du sagtens. En hårtransplantation er en supergod måde at stoppe dit hårtab. Men håret ikke bliver ikke helt så tykt som tidligere. Så kan du supplere op med hårfiber.

Hvordan bruger jeg hårfiber?

Du påfører hårfibrene i tørt hår. Hårfibrene sætter sig fast til dit eksisterende hår via statisk elektricitet og bliver siddende, indtil du vasker håret næste gang. Du kan yderligere forstærke effekten af hårfibrene ved at bruge vores topfiber spray, som holder på frisuren og beskytter hårfibrene.

Er der nogen sundhedsrisiko ved hårfiber?

Nej, Hairboost hårfiber er lavet af 100% naturlig keratin protein, som hverken skader dit hår, din hovedbund eller din almene sundhedstilstand. Det skader heller ikke eksisterende hårsække eller øger dit hårtab.

Kan jeg tage bad, gå i svømmehallen er lignende og bevare mine hårfiber i håret?

Nej, når du går i bad eller svømmehallen skyller du dine hårfiber ud af håret, og skal påføre dem igen, når dit hår er tørt. 

Kan både mænd og kvinder bruge hårfiber?

Ja, der er ingen forskel. Hairboost hårfiber har samme gode effekt i både kvinders og mænds hår.

Hvilke farver kan jeg få Hairboost hårfiber i?

Hairboost hårfiber kommer otte forskellige farver. Så der er helt sikkert en, der matcher din hårfarve, og som kan dække dit hårtab.