Hårtab vitaminer og mineraler til dit hår

Hårtab vitaminer og mineraler til dit hår

Er dit hår kedeligt og glansløst? Er du også begyndt at fælde? Så er hårtab vitaminer løsningen til dig.

Vi oplever alle hårtab i større eller mindre mængder og oftest er det ikke noget at bekymre sig over. Det er blot en naturlig udvikling, men kan nogle gange være påvirket af hormoner eller mangel på vitaminer.
hårtab vitaminer

Hårtab vitaminer: Hvilke vitaminer gavner mit hår?

Hårtab vitaminer kan hjælpe dig med at få de rette mineraler og vitaminer tilført inde fra. Det er især B-vitaminer, der fungerer som hårtab vitaminer. Biotin er et B vitamin, der styrker håret og er med til at nedbryde proteiner til aminosyre. Håret har behov for en række aminosyre, og her er biotin især gavnligt, så kan du øge hårets produktion og mindske dit hårtab.

Vi indtager hver dag vitaminer og mineraler gennem vores kost. Det sker dog yderst sjældent at man får nok af det anbefalede daglige indtag:

Vitaminer som A, D og K er med til at vedligeholde muskler og hud. Det anbefales at man får 800 mcg A vitamin du finder A vitamin i mælkeprodukter og grøntsager. Dine anbefalede 5 mcg D vitamin får du fra fisk og æg og de 75 mcg K vitamin kan du finde i bladgrønsager.

De 12 B-vitaminer hjælper til at omsætte kulhydrater eller proteiner eller fedt til energi eller aminosyre. Det anbefales at man får 50 mcg biotin, du finder blandt andet biotin i æg og kornprodukter.

Det tilrådes at læse om alle bivirkninger, inden du tager nogen medicin. Det skal bemærkes, at potensmedel247.com også kan forårsage bivirkninger under eller efter sex.

Sidst men ikke mindst er C og E vitaminerne med til at opretholde immunforsvaret. Du får C vitamin, der anbefales 80 mcg om dagen i frugt og grønt og E vitamin, som du skal indtage 12 mcg af i planteolier og nødder.

Læs mere om hårtab

Tilskud til håret, der øger hårproduktion med de rette vitaminer og mineraler

Selv hvis du leder udelukkende efter hårtab vitaminer, så er det vigtigt at du får alle vitaminer listen ovenfor. Det kan derudover også være gavnligt, at få mineraler som kalk, jern, fosfor og selen med mere, der også påvirker i større eller mindre grad.

Det er vigtigt, at kroppen er i balance, så dit hårtab vil begynde at stabilisere. Hvis du synes det er uoverskueligt med de forskellige mikrogram indtag og er du i tvivl om du får den rette mængde af de rigtige vitaminer og mineraler? Så suppler med hårtab vitaminer du finder her på HairBoost, som fx:

Hvis du supplerer med et kosttilskud som overnævnte kan du sikre dig, at vitamin indtaget er korrekt for dit hår. De overskydende vitaminer og mineraler bliver naturligt skyllet ud.

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:121]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Previous Post

Bedste hårkur til at få fornyet hårvækst

Next Post
Stress og hårtab

Stress og hårtab