Træt af tyndt hår?

Træt af tyndt hår?

Døjer du også med fældning og tyndt hår? Heldigvis er der mange ting du kan gøre for at afhjælpe tyndt hår. Pleje af håret har en stor betydning hvis du gerne vil have glansfuldt hår igen. Her er tre ting du kan gøre for at slippe af med det.

Tyndt hår

Grunde til tyndt hår

Det er helt normalt at have fældningsperioder. I gennemsnit mister man 50-100 hår om dagen. Håret vokser kun i perioder på 3-8 år, hvorefter det går ind i en overgangsfase. I overgangsfasen bliver der ikke længere tilført næringsstoffer til håret, hvilket betyder, at det naturligt afstødes inden for 8-10 uger. Oplever du større hårtab i en længere periode og får bemærkelsesværdigt tyndt hår er det vigtigt at gå til læge.

1. Pleje af tyndt hår

Oplever du glansløst og tyndt hår – så er det vigtigt, at du bruger produkter, der tilfører næring, fylde og glans til håret. Shampooer og balsammer, der øger hårets vækst som Cece of Sweden er for at øge produktionen af nye hår. Især om vinteren skal du sørge for at dit hår får ekstra pleje, da det ikke få lige så mange D-vitaminer som om sommeren. Med Cece of Sweden bliver håret tykkere og mere fyldigt – og så dufter det helt fantastisk! Du kan supplere med en hårmaske en gang om ugen for mere glans. Vælg produkter, der passer til din hårtype for det bedste resultat.

2. Spis dig fra tyndt hår

Omega3-fedtsyrer er vigtig for at få glansfuldt hår og slippe af med det tynde hår. Du finder Omega3 i fed fisk som fx laks. Du kan også spise det som tilskud eller prøve hørfrøolie i stedet. Omega 6 og 9 er med til at give næring til håret, det finder du i mandler og avocado. Du skal i din kost sørge for at få protein (magert kød) og B-vitamin (æg og groft brød) og generel varieret kost kan også hjælpe dig af med tyndt hår. Du kan også supplere med et kosttilskud specielt udviklet til tyndt hår, hvis du vil sikre dig at tilføre de rigtige vitaminer og næringsstoffer.

3. Få tyndt hår til at se fyldigt ud

Du kan style dit hår, så det ser fyldigere ud. Selvom føntørringen kan være hårdt for håret, kan du skabe fylde ved at bruge en rundbørste, når du tørrer håret. Hvis du vil snyde dit hår tykkere og fyldigere, især i toppen, så kan hårfibre være en idé. Hårfibrene dækker og giver fylde, der hvor du mangler lidt volumen.

Kombinationen gør forskellen

Styrk dit hår ved at kombinere alle tre ting. Brug produkter specielt udviklet til tyndt hår støttet af varieret kost eller et kosttilskud, så har du et godt udgangspunkt. Indtil produkterne og kosttilskuddet begynder at virke, så kan du snyde dit hår fyldigere med hårfibre og volumenprodukter.

Anbefalede produkter

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:152]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Previous Post

Skjul dit hårtab med hårfiber

Next Post

Høje tindinger hos mænd