Du kan også betale med MobilePay
Mine Cookies 1-2 dages levering med PostNord Gratis fragt ved køb over 499 kr. Godkendte og effektive midler Kundeservice: +45 31320070
Betalingsmuligheder

Kosttilskud mod hårtab

Kosttilskud mod hårtab er en måde at bekæmpe sit hårtab på, indefra. Et kosttilskud af denne type kan hjælpe både kvinder og mænd som oplever uønsket hårtab, tyndt hår eller hårfældning. Ved at benytte sig at kosttilskud mod hårtab får du de rette næringsstoffer i form af vitaminer og mineraler. Disse næringsstoffer har en virkning på hårvæksten der kommer indefra, hvilket er en naturlig måde for hovedbunden at få sine kræfter fra. Vitaminet biotin er at finde i alle vores kosttilskud, og er et af de vigtigste virkemidler i forbindelse med at skabe de rette betingelser for god hårvækst. Vi anbefaler at supplere kosttilskud med udefravirkende produkter såsom shampoo og hårkur for at opnå en samlet effektiv virkning.

Kosttilskud mod hårtab

Viser alle 9 resultater

 • Arcon Tisane
  Arcon Tisane

  Arcon Tisane Plus 180 kapsler

  699,00 DKK
  Læs mere
 • Arcon Tisane
  Arcon Tisane

  Arcon Tisane Plus 60 kapsler

  299,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • HairLust

  HairLust for Men

  249,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • HairLust

  HairLust Hair Gummies

  Vurderet 5.00 ud af 5
  249,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • HairLust Hair Gummies Men
  HairLust

  HairLust Hair Gummies for Men

  249,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • HairLust

  HairLust Vitaminer

  Vurderet 5.00 ud af 5
  249,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Gibidyl Kosttilskud
  Gibidyl

  Gibidyl Kosttilskud

  Vurderet 5.00 ud af 5
  349,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • priorin kapsler
  Priorin

  Priorin 60 kapsler

  Vurderet 5.00 ud af 5
  399,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Hair Volume

  Hair Volume 30 tabletter

  Vurderet 5.00 ud af 5
  214,00 DKK
  Tilføj til kurv

Anbefalinger til kosttilskud mod hårtab

Kosttilskud mod hårtab er løsningen for dig, der ønsker fyldigere og flottere hår. Når du benytter dig af kosttilskud mod hårtab giver du dit hår styrke indefra. Det anbefales at man tager tilskuddet i mindst 3-4 måneder fordi, det kan tage tid før at kroppen begynder at optage de tilførte stoffer, og at man faktisk kan se en virkning. Når du indtager kosttilskud mod hårtab er det dertil også vigtigt at få en varieret kost, da kosttilskuddet ikke erstatter øgte kost. Er du i tvivl om, du kan tåle de forskellige kosttilskud, anbefaler vi, at du rådfører dig med din læge.

Hvilket koststilskud mod hårtab skal jeg vælge?

Der findes mange slags kosttilskud mod hårtab på markedet. Vi har udvalgt de bedste her på siden. Priorin er et populært kosttilskud, som indeholder biotin og kan købes her: Priorin. Derudover er Toppik Hair Nutrition med E-vitaminer og padderokke også et godt alternativ, hvis du overvejer et effektivt kosttilskud mod hårtab. Toppik kosttilskud kan findes her: Toppik Hair Nutrition. Sidst men ikke mindst fører vi også Hair Volume, der som førnævnte produkter også indholder biotin og zink, som sammen er med til at styrke hår, hud og negle.
Alle brands er populære, og firmaerne bag produkterne har mange års erfaring indenfor hårtab.

E-mærket Du kan trygt handle hos hos os 9.7 / 10 og alle ordrer afsendes indenfor 24 timer