3 råd mod hårtab efter fødsel

3 råd mod hårtab efter fødsel

Er du også en af de mange kvinder, der fælder meget i månederne efter din graviditet? Du oplever måske, at der falder store totter af dit hår, eller håret sidder fast i børsten, når du har redt det igennem? Så kan du herunder læse de 3 bedste råd til hårtab efter fødsel.

Hårtab efter fødsel

Årsager til hårtab efter fødsel

Graviditet kan ændre både hud, negle og hår hos mange kvinder. Nogle oplever, at deres hårtab finder sted allerede under graviditeten, hvorimod andre først oplever hårfældning flere måneder efter graviditeten. Uanset hvornår hårtabet indtræffer, skyldes det ofte de store hormonelle påvirkninger, der sker under en graviditet.

Sådan undgår du hårtab efter fødsel

Heldigvis er der flere ting, du kan gøre for at undgå hårtab efter fødsel. Nedenfor har vi opsummeret de 3 bedste råd, der hjælper dig mod hårtab.

Få de rigtige vitaminer mod hårtab efter fødsel

Det er vigtigt at få de rigtige vitaminer og mineraler for at genopbygge en normal hårvækst, også under eller efter en graviditet. D-vitamin, kalk og jern er blandt andet nogle af de vitaminer, som er nødvendige. Derudover kan nævnes zink, biotin og selen.

Den bedste kombination af det rette kosttilskud mod hårtab efter fødsel er samlet i det populære kosttilskud Priorin.

Mange kvinder har oplevet en positiv effekt ved at benytte denne kombination af vitaminer og mineraler, hvorfor produktet helt klart er værd at prøve. Det er sikkert at amme når du indtager dette kosttilskud. Kapslerne kan også tages af din kæreste eller mand, hvis han er lidt tyndhåret.

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:121]

Prøv en shampoo mod hårtab efter fødsel

For at få hårpragten tilbage efter graviditeten kan man prøve en god shampoo mod hårtab. Der findes et stort udvalg af shampoo mod hårtab, men den mest populære er det helt nye produkt CECE of Sweden shampoo, der bremser yderligere hårtab efter fødsel. Det virker måske skræmmende at benytte en shampoo, der hedder noget med ‘hårtab’, men det er et midertidigt remedie, der kan hjælpe med at få dit hår til at gro – så hvorfor egentlig ikke prøve det?

Shampooen stimulerer væksten af nye hårsække i hovedbunden, og gendanner beskadiget hår samt giver dit hår glans. Du kan læse mere om shampooen fordele og resultater her: CECE of Sweden Shampoo

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:127]

Få resultater med en hårkur mod hårtab efter fødsel

En hårkur mod hårtab efter fødsel er et godt supplement til shampooen ovenfor. Hårkuren går ind og arbejder med håret udefra. Crescina HFSC er en effektiv hårkur, der er fri for parfume og parabener.

Der findes to udgaver. En til kvinder med begyndende hårtab og tyndt hår: CRESCINA HFSC 500 Woman, og en til kvinder med tyndt hår og skaldede pletter: CRESCINA HFSC 1300 Woman.

6 ud af 7 kinder har oplevet et positivt resultat ved brugen af Crescina, og derfor kan dette produkt måske være med til at redde dit hårtab efter fødsel.

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:128]
[cms-block id=”6214″]

Få styr på hårtab efter fødsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Previous Post

5 myter om Hårtab: Fup eller fakta?

Next Post

Hårtab hos unge mænd er et stort problem