Spis dig til smukkere hår

Spis dig til smukkere hår

Hvis du drømmer om glansfuldt og smukkere hår, kan du faktisk spise dig til en flottere hårpragt. Læs mere her hvordan.
smukkere hår

Ved at tilføre kosten de rigtige vitaminer er det muligt at få smukkere hår indefra. Vi giver dig i denne artikel en top 5 liste over sunde fødevarer mod hårtab.

1. Få smukkere hår med Omega 3

Fedtsyrer er nødvendige for et sundt og smukt hår. Det anbefales at spise fed fisk et par gange om ugen. Fisk som makrel, laks og sild er rige på Omega 3, jern og B-vitaminer, og er derfor et rigtig godt valg for dit hår.

2. Spinat giver glans

Spinat indeholder A-vitaminer, jern og store mængder Zink, der er gode til at holde hovedbunden sund og fremme hårets dannelse og vækst. Det er derfor ikke for sjov, at tegneseriefiguren Skipper Skræk spiste spinat. Dit hår vil nemlig elske dig for at spise mere spinat.

3. Nødder og bær er snacks for håret

Nødder og bær kan spises til morgenmad eller som en sund snack i løbet af dagen. De giver dig sundere hårlokker, da de er fyldt med nødvendige fedtsyrer og antioxidanter. Når du næste gang vælger at sætte tænderne i friske bær og lækre nødder, giver du dit hår en rigtig god vitaminbombe.

4. Spis proteinrige bønner

Lider du af slidt og spaltet hår, er det vigtigt at få ekstra proteiner igennem din kost. Dette er især et problem for vegetarer, der dog kan tilføre kosten ekstra proteiner ved eksempelvis at spise bønner, som indeholder mange proteiner. Bønner indeholder også Jern, Zink og Biotin, som håret godt kan lide.

5. Undgå kaffe og alkohol

Alkohol og kaffe kan være årsager til glansløst og tyndt hår. En undersøgelse viser, at ethanol og koffein kan spores i håret. Drik derfor i stedet masser af vand, som kan rense kroppen og håret og give dig smukkere hår.

Anbefalede produkter:

[woof_products per_page=100 columns=4 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:588]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Previous Post

6 overraskende årsager til hårtab hos kvinder

Next Post

5 myter om Hårtab: Fup eller fakta?